Латвія зведе загородження навіть на болотах / фото ua.depositphotos.com

Латвія, виконуючи заходи зі зміцнення кордону з Білоруссю, побудує загородження навіть на болотах.

Про це оголосив очільник МВС країни Ріхард Козловскіс, передає Delfi. Він уточнив, що будівництво загородження на сухопутній частині кордону закінчиться до кінця року, а на болотах – наступного. Там загородження поставлять на понтони.

Козловскіс зазначив, що будівництво загородження на латвійсько-білоруському кордоні повністю завершиться через рік. Також кордон обладнають технічними  засобами.

Відео дня

Ситуація на кордоні Латвії та Білорусі

19 вересня уряд Латвії, за ініціативи прикордонників, прийняв рішення закрити один із двох автомобільних пунктів пропуску на кордоні з Білоруссю після сплеску спроб нелегальних мігрантів в'їхати в країну. 

Раніше, на початку серпня в Латвії заявили, що білоруська влада допомогла нелегальним мігрантам незаконно потрапити на територію країни. Порушників кордону затримали і повернули в країну виїзду. А в середині серпня Державна прикордонна служба Латвії відкликала своїх співробітників з відпусток для посилення кордону з Білоруссю після того, як за добу було виявлено 96 спроб незаконного перетину кордону.

Вас також можуть зацікавити новини: