Сільвіо Берлусконі навчив Володимира Путіна робити косметологічні процедури, поділився політолог / скріншот відео

Те, що президент Росії Володимир Путін активно робив різні косметологічні процедури, свідчить про явну боязнь старості.

Робити косметологічні процедури очільника РФ навчив екс-прем'єр Італії Сільвіо Берлусконі, розповів російський політолог Станіслав Бєлковський в інтерв'ю журналісту й засновнику видання "Гордон" Дмитру Гордону.

"…Ну, на обличчі у нього (у Путіна - Ред.) різні проблеми. Оскільки ми знаємо його схильність до косметологічних процедур. Так, звісно, цього його навчив його друг - Сільвіо Берлусконі. Але зрозуміло, що всі ці ботокси й інше - явний вияв страху старості. Скажімо так, це не очевидне рішення - використовувати косметологічні різні речі, у таких обсягах у всякому разі", - зазначив співбесідник.

Відео дня

Експерт також пожартував про зовнішність президента Росії: "Здається, якщо до Володимира Володимировича притулити батарею - він потече…".

Зовнішність Володимира Путіна - цікава інформація

За офіційними відомостями, Володимир Путін народився 7 жовтня 1952 року в Ленінграді (тодішній Санкт-Петербург), однак польська письменниця й журналістка Кристина Курчаб-Редліх стверджує, що президент РФ на два роки старший.

У мережі не раз повідомляли, що замість Путіна на різних заходах з’являються його двійники, і вказували на різні зміни у зовнішності російського лідера. Експерти, зокрема, пластичні хірурги стверджували, що зміни у зовнішності Путіна пов’язані з процедурами, спрямованими на боротьбу з віковими змінами.

Довідка УНІАН. Ботоксом називають препарат, що який знижує чи блокує активність певної групи м'язів, завдяки чому зменшуються зморшки.

Вас також можуть зацікавити новини: