У Словаччині Роберта Фіко поранили в живіт, охоронці затягли його в машину / скріншот фото

У Словаччині підстрелили прем'єр-міністра Роберта Фіцо. За попередніми даними ЗМІ, поцілили в живіт, голову і кінцівки: у мережі з'явилися перші кадри про те, як пораненого чиновника затягують у машину.

Стверджується, що це кадри перших секунд після стрілянини в Словаччині:

Як пише Baza: "Пораненого в живіт і голову прем'єра Роберто Фіцо саджають у машину і терміново відвозять із місця стрілянини".

Що відомо про стан Фіцо

За словами очевидців, зловмисник під час замаху на Фіцо зробив 3-4 постріли. Він почав стріляти в момент, коли чиновник тиснув руки людям біля словацького культурного центру. За попередніми даними ЗМІ, Фіцо дістав поранення в голову, живіт і кінцівки. Його гелікоптером доправили до лікарні в Братиславі, стан Фіцо дуже важкий.

Зазначається, що замах на главу уряду Словаччини стався після виїзного засідання уряду в місті Гандлова - це за 190 кілометрів від Братислави. Після пострілу чиновник упав. Жінка, яка бачила Фіцо після пострілу "снайпера", сказала, що він був закривавлений у зоні голови та грудей. Також очевидці розповіли: "За нашою інформацією, стрілець мав цілитися в самого прем'єр-міністра".

Вас також можуть зацікавити новини: