У Кремлі розкритикували мирні переговори в Давосі / REUTERS

У Кремлі заявили, що переговори в Давосі щодо мирних пропозицій України нічого не дадуть, оскільки Росія не бере участі в дискусіях, пише Reuters.

"Це просто розмови заради розмов", - сказав речник Кремля Дмитро Пєсков, відповідаючи на запитання про дискусії щодо України в Давосі.

"Цей процес не може бути спрямований на досягнення якихось конкретних результатів з очевидної причини - ми в ньому не беремо участі. Без нашої участі будь-які дискусії позбавлені будь-якої перспективи, будь-яких результатів", - сказав він.

Відео дня

Форум у Давосі - що відомо

Держсекретар США Ентоні Блінкен, президент Франції Еммануель Макрон і ключові лідери Близького Сходу візьмуть участь у Всесвітньому економічному форумі в Давосі, поставивши переговори про припинення війни в Україні на перше місце в порядку денному.

Сьогодні президент України Володимир Зеленський прибув з візитом до Швейцарії, під час якого, зокрема, візьме участь у Давоському форумі.

За словами президента, він проведе важливі двосторонні зустрічі з представниками ЄС і НАТО, щоб підтримати динаміку євроатлантичної інтеграції України, а також із лідерами держав та великих бізнесів, щоб посилити оборонну та економічну стійкість України

Вас також можуть зацікавити новини: