Бойовики ХАМАС в Ізраїлі вбили цілу родину, включно з трьома маленькими дітьми / фото Facebook

Бойовики ХАМАС, які напали на Ізраїль у суботу, 7 жовтня, вбили цілу родину, у їхньому будинку в кібуці Нір Оз. Люди намагалися сховатися в укритті. 

Про це повідомляє The Times of Israel. Від рук терористів загинули Тамар Кедем Сіман Тов, її чоловік Йонатан (Джонні), її свекруха, дві 6-річні дочки Шахар і Арбель та 4-річний син Омер.

Зазначається, що 35-річна Тамар надіслала друзям повідомлення, де написала, що вона з родиною пішла в укриття у їхньому будинку. Жінка додала, що в них усе добре, проте через годину перестала відповідати на повідомлення. 

Відео дня

Пізніше з'ясувалося, що терористи проникли в кімнату-укриття і вбили всю сім'ю.

Друзі родини розповіли про жертв бойовиків у Facebook. Ротем Абутбул сказала, що вперше зустріла Тамар Кедем 11 років тому, "неодружену та молоду з бажанням щось змінити". До війни Кедем, яку описують як громадського лідера та активіста за права жінок, боролася за те, щоб очолити регіональну раду Ешколя на місцевих виборах, які зараз відкладено по всій країні.

"Ми завжди говорили, що будемо багато чути про вас, але ніколи не думали, що це буде в наших найгірших кошмарах", – додала жінка.

Напад ХАМАС на Ізраїль: що відомо про жертв бойовиків

У суботу, 7 жовтня, бойовики терористичного угруповання ХАМАС напали на Ізраїль. З сектора Гази було випушено тисячі ракет, після чого територисти проникли в ізраїльські населені пункти, де почали жорстоко вбивати людей. 

Відомо, що жертвами нападу ХАМАС стали понад 1300 людей. Серед них щонайменше семеро українців. Девʼять громадян України отримали поранення, ще девʼятеро – вважаються зниклими безвісти. 

Серед загиблих унаслідок нападу ХАМАС – літня ізраїльтянка, мешканка кібуцу Нір Оз біля сектору Гази. Терористи вбили її, після чого опублікували відео у її Facebook. Сімʼя жінки дізналися про її загибель з соцмереж. 

Вас також можуть зацікавити новини: