Коваленко оцінив дроновий наліт на Придністров'я / Колаж УНІАН, фото скріншот

Військово-політичний оглядач Олександр Коваленко оцінив сьогоднішній "дроновий" наліт по території Придністров'я (невизнання Республіка на території Молдови).

Як відомо, там, ударом по одній із військових частин Тирасполя, знищено гелікоптер Мі-8 - це одна з небагатьох працездатних одиниць Придністровської Молдавської Республіки, зазначив аналітик. Він детальніше розповів про "стиснуті п'яті точки" і спитих миротворців.

"Не знаю, що там прилетіло і хто за цим стоїть, але, по-перше, у Тирасполі нехило так сьогодні стиснулися п'яті точки то розмірів вушка голки, а по-друге, боєздатної повітряної компоненти в них поменшало, що не може не радувати", - заявив Коваленко.

Він натякнув, що в осяжному майбутньому в небі над "ПМР" можливі нові появи дивних НЛО. Ба більше, там загалом армія може раптово вийти з ладу: як у технічній, так і в механізованій компоненті.

"Залишиться тільки купка спитих "миротворців" і місцева футбольна команда. Голими руками бери... кхм, тобто, обіймай - не хочу", - резюмував оглядач.

Росія заявила, що збила український Мі-8

Тим часом російське Міноборони ввечері опублікувало повідомлення про те, що РФ збила біля українського кордону Мі-8. Стверджувалося, що він намагався наблизитися до Бєлгородської області, до села Козинка.

Цю інформацію спростували в ГУР України, порадивши окупантам менше вживати спиртного. Усі борти "Black Hawk" перебувають у цілісності, акцентували там.

Вас також можуть зацікавити новини: