Сьогодні увечері працівники міліції розпочали виставляти металеві турнікети на вулиці Хрещатик неподалік приміщення Печерського районного суду Києва, де завтра вранці має відбутися попереднє судове засідання у справі за обвинуваченням колишнього прем’єр-міністра України Юлії ТИМОШЕНКО у перевищенні службових повноважень під час укладання газових угод з РФ.

Як передає кореспондент УНІАН, зокрема біля входу до будівлі суду вивантажено чималу кількість металевої огорожі. Окрім того, у внутрішньому дворі суду спостерігається присутність кількох десятків людей, які зовні нагадують «осіб або без певного місця проживання або осіб, які колись мали проблеми з законом». Також серед учасників цього дійства було помічено чоловіка, схожого на колишнього народного депутата Олега КАЛАШНІКОВА.

Як повідомляв УНІАН, завтра у Печерському райсуді розглядатиметься кримінальна справа проти Ю.ТИМОШЕНКО щодо газових угод.

Відео дня

Раніше «Батьківщина» закликала громадян у п’ятницю о 9.00 зібратися під приміщенням Печерського суду на мирний мітинг.

«Прийти 24 червня під стіни сумно відомого Печерського суду в Києві - це значить більше, ніж підтримати ТИМОШЕНКО. Це означає прийти і захистити себе, своє майбутнє і майбутнє своїх дітей», - звернулася «Батьківщина» до українців.