Иллюстративная фотография: российские военные / минобороны.рф

На окупованих територіях Донбасу продовжують перебувати 8,86 тис. російських військових.

Про це заявив на брифінгу заступник керівника АТО Сергій Галушко, повідомляє прес-центр АТО на своїй сторінці в Facebook.

«Російська Федерація продовжує утримувати вздовж наших кордонів і на нашій території угруповання, які в кількісному складі включають 45 батальйонних і 16 ротних тактичних груп. Безпосередньо на наших територіях, де відзначається діяльність зазначених угруповань, ми оцінюємо ці угруповання в 8,86 осіб», - сказав він.

Відео дня

Читайте такожЗатримано бойовика, який під керівництвом офіцера РФ обстрілював район Донецького аеропорту за $450 (фото, відео)

За його словами, крім того за даними розвідки на території України також перебуває 4 тактичних ракетних комплекси «Точка-У», 190 танків, 520 бойових броньованих машин.

Крім того, за його словами, незаконні бандформування на території так званих «ДНР» і «ЛНР» продовжують нарощувати свій потенціал.

«Ті «страшилки», що їх поширюють так звані «ДНР» і «ЛНР», що вони хочуть розширити свою територію до кордонів Донецької і Луганської областей, я вважаю, що це для того, аби нагнітати обстановку й тримати громадян і військових у напрузі», - сказав він.