ТСН проведе спеціальні випуски новин 8 та 9 травня

8 та 9 травня в ефірі марафону "Єдині новини" глядачі можуть подивитися спеціальні випуски новин, які ТСН проведе з Берліна. Ведучими ефіру будуть Наталія Мосейчук та Руслан Шапіров, а також Алла Мазур.Виїзна студія ТСН у Берліні розташується просто неба, неподалік Бундестагу – будівлі парламенту Німеччини. Трансляція 1+1 в рамках загальнонаціонального марафону відбудеться 8 травня з 15:00 до 21:00 і 9 травня з 21:00.

Алла Мазур буде однією з ведучих ефіру

"Берлін - це місто, де відбулася перемога над нацизмом, де його було остаточно розгромлено. У 21 столітті нацизм став називатися рашизмом. Ми будемо говорити про паралелі та трансформації, про те, як пережила цей досвід Німеччина і що доведеться пережити росії. В ефірі ми покажемо факти, місця, події і їх наслідки для всього світу тоді, і зараз, під час війни в Україні. У випуску ТСН 8 травня ми розберемось, чому "свято" перемоги прийняло жахливі форми. Ми не забудемо про тих, хто "вбивав коричневу чуму" і тих, хто зараз захищає Україну і всю Європу. Також у цей день, 8 травня - в Україні День матері. Спасибі і низький уклін всім матерям наших захисників. Ви народили націю нескорених", - сказала ведуча ТСН Наталія Мосейчук.

Наталія Мосейчук: У 21 столітті нацизм став називатися рашизмом

Під час ефіру ТСН презентують ексклюзивні матеріали про Другу Світову війну та сучасну війну України проти російських окупантів. У випусках детально розберуть на складники поняття "нацизм" з усіма його проявами, причинами та наслідками. ТСН проведе історичні паралелі між Другою світовою війною та нинішньою війною росії проти України.

Відео дня

Глядачі побачать серію ексклюзивних сюжетів, зокрема про бункер Гітлера, у якому очільник нацистського режиму покінчив життя самогубством, та дізнаються, де ховається зараз путін та чому на нього чекає та сама участь. В ефірі покажуть репортаж із міста Пірна, в якому нацисти під час Другої світової війни вчилися вбивати та відпрацьовували технологію газових камер та інше. Спецкор ТСН Неллі Ковальська у своєму сюжеті розповість про життя Німеччини під час радянської окупації очима самих німців. А Наталія Фібріг у репортажі покаже жахи німецького міста Деммін, у якому "біснувалась" російська армія, в результаті чого понад 900 німців покінчили життя самогубством.

Спеціальні гості ефіру відверто розкажуть, чому німці і досі відчувають сором за злочини нацистського режиму, та як здолали шлях від головних злочинців світу до каяття. Водночас під час ефіру піднімуть питання, чи можливо вилікувати фашизм в головах мешканців росії та як це зробити.

Також у випусках ТСН покажуть історії життя українок в Німеччині, чиї чоловіки зараз на фронті, та історії волонтерів, які будучи далеко від Батьківщини працюють вдень і вночі для перемоги України.

Вмикайте 8 та 9 травня марафон "Єдині новини" та дивіться спеціальні випуски ТСН з Берліна до Днів пам'яті і примирення та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.