На Центральному і Південному залізничних вокзалах м. Києва Головавтотрансінспекція Міністерства транспорту і зв`язку провела рейди-перевірки автоперевізників, які перевозять пасажирів до інших міст.

Про це УНІАН повідомила прес-служба міністерства.

Згідно з повідомленням, тільки за два тижні інспектори виявили в столиці більше 640 транспортних засобів, які працювали на маршрутах незаконно. За кожним перевізником-порушником складено акти і будуть стягнені штрафні санкції. Завдяки залученню до перевірок представників правоохоронних органів за перевезення пасажирів без ліцензії кілька транспортних засобів поставлено на штрафмайданчик.

Відео дня

Рейди триватимуть впродовж наступних двох тижнів. Перевірки і заходи щодо усунення нелегалів, окрім столиці, проводять і територіальні інспекції у Волинській, Черкаській, Київській, Сумській, Полтавській, Рівненській, Одеській, Хмельницькій, Вінницькій, Кіровоградській областях.

Нагадаємо, міністр транспорту і зв`язку Костянтин ЄФИМЕНКО з метою підвищення рівня безпеки доручив посилити перевірки перевізників, які здійснюють перевезення пасажирів автомобільним транспортом, і застосувати жорсткі санкції до порушників автотранспортного законодавства.