Порошенко з кортежу почув плач хлопчика, який хотів з ним селфі / Фото: Facebook

Шестирічний Тимофій Миглеїв поділився спогадами про той день, коли йому вдалось сфотографуватися з президентом Петром Порошенком і спровокувати значний резонанс.

Читайте також"Піджак у ширіньці": Порошенко розвеселив соцмережі нестандартним "луком" (фото)

У коментарі Громадському хлопчик розповів, що в той день сім'я гостювала у друзів в Борисполі, а глава держави приїхав у гості до режисера, який живе по сусідству.

Відео дня

"Нас не випускали, тому що все мало йти за сценарієм. Потім нас випустили, ми пішли додому, і я весь час стояв біля вікна. А коли побачив якийсь рух, швидко схопив куртку і побіг. Почекав і бачу, що Порошенко вже йде до своєї машини. Я кажу - Петро Олексійович, можна з вами сфотографуватися? І сфотографувався", - розповідає старший брат Тимофія, десятирічний Ілля.

Через те, що братові вдалося зробити селфі, а він залишився без заповітної фотографії, хлопчик розплакався.

"Я побіг додому, мама сказала - ти встигаєш, а потім мене схопила Ірина Геращенко. Ну, я випадково впав їй в руки. І ми сфотографувалися з президентом", - згадує дитина.

Отець Михайло Меглеїв каже, що вся ситуація виникла випадково, і він пишається, що його сини такі рішучі.

"Я їх вчу, що політики - це розумні люди, які досягли все самі", - каже чоловік.

Нагадаємо, історія, в якій президент України Петро Порошенко кинув усі свої справи і залишив президентський автомобіль заради того, щоб втішити засмучену дитину, почувши її плач, схвилював користувачів мережі.