Порошенко з кортежу почув плач хлопчика, який хотів з ним селфи / Фото: Facebook

Президент України Петро Порошенко, сам того не підозрюючи, під час відвідування Борисполя Київської області, змусив поплакати місцевого школяра. У хлопчика була мрія сфотографуватися з гарантом, але довгоочікуваного моменту він так і не дочекався.

Читайте такожЮній Трамп заснув під час промови президента США та ставши героєм мемів (фото)

Хлопчик прочекав годину і ридав на всю вулицю - хотів селфі з президентом. Порошенко почув його через скло авто і вийшов фотографуватися. Таку інформацію оприлюднила в Facebook перший віце-спікер ВР Ірина Геращенко.

У соціальній мережі деякі користувачі сприйняли вчинок Порошенка як черговий піар-хід. Ситуація знайшла в мережі популярність і дала частині користувачів мережі привід для іронії, яка не була спрямована в бік дитини.

"Мангер плакав після підозри?", "Те дивне почуття, коли ридав Мангер, а фоткати дали Рищуку", "Діти капітана Гаранта", "Стійке відчуття, що всі українські політики проходили навчання в російському драматичному театральному інституті Щукіна...", - написали в коментарях.

Нічого поганого в тому, щоб фотографуватися з людьми, звичайно ж, немає. Але це схоже на сюжет російської піар-машини російського президента. Глава РФ раніше потрапив у таку ж ситуацію, тільки замість хлопчика була дівчинка, яка розплакалася, бажаючи сфотографуватися з президентом Росії. Володимир Путін теж не витримав, зупинив кортеж і поспілкувався з дитиною.