Геращенко хотіла похизуватися знаннями, але не вийшло / фото УНІАН

Віце-спікер Верховної Ради Ірина Геращенко хотіла дорікнути команді президента Володимира Зеленського за незнання столиць після того, як його прес-служба назвала столицею Канади Торонто замість Оттави.

Читайте також"Політика для початківців": Зеленському нікого потішний подарунок (відео)

На своїй сторінці у Facebook Геращенко почала перераховувати столиці інших країн, але при цьому сама оконфузилася. Вона назвала столицею Нідерландів Гаагу замість Амстердама. Потім віце-спікер відредагувала свій пост.

Відео дня

"Про всяк випадок, лікнеп. Столиця Туреччини — Анкара, а не Стамбул. Столиця Нідерландів — Гаага, а не Амстердам. Столиця США — Вашингтон, а не Нью-Йорк. А то мало куди наступний візит. А ми переживаємо, щоб все було добре", - написала вона.

Користувачі мережі помітили помилку й написали про це у коментарях. Потім Геращенко видалила слова про Нідерланди і визнала свою помилку.

"P. S. Столиця Нідерландів — Амстердам. Уряд і королівська резиденція — в Гаазі. Як і міжнародні суди. Визнаю "опєчатку". Хороший привід всім пригадати географію", - написала віце-спікер ВР.

false

Нагадаємо, Володимир Зеленський з 1 по 3 липня перебував з візитом у Канаді. У повідомленні від 1 липня про те, що президент прибув до Торонто, місто назвали столицею країни. Зараз на сайті помилку виправлено. Торонто названо столицею провінції Онтаріо.

Скріншот Oleksandr Cherevko
Скріншот