Володимир Зеленський, Андрій Богдан і Борис Філатов продегустувати пиво в Дніпрі / фото Фейсбук Ю. Мысягина

Президент Володимир Зеленський разом з головою Офісу президента Андрієм Богданом і мером Борисом Філатова відзначили день Дніпра.

Зеленський на Фестивальному причалі покуштував пива разом з Богданом і Філатовим.

Відповідне фото на своїй сторінці у Facebook розмістив волонтер Юрій Мисягін.

"Дніпро, з Днем Міста! Президент України Володимир Зеленський, голова ОП Андрій Богдан і мер Дніпра Борис Філатов, привітали місто зі святом!", - написав Мисягін в підписі під фото.

Зазначимо, що в Мережі також опубліковано відео з кадрами, як Зеленський дегустує пиво в Дніпрі.

Нагадаємо, раніше Зеленський проінспектував ремонт мосту у Дніпрі і продовжив парі з Філатовим.

Крім того Зеленський привітав жителів Дніпра з Днем міста. Як повідомили УНІАН у прес-службі президента, Зеленський закликав дніпрян під час будь-якого святкування пам'ятати про захисників України.

«Я хочу побажати вам усім щастя, здоров'я. Нам усім – припинення цієї війни, повернення додому живими всіх наших хлопців і дівчат. Про що б ми кожного разу не говорили, що б не святкували, я хотів би, щоб ми пам'ятали, хто нас захищає», – сказав глава держави.

Зеленський також нагадав, що Дніпропетровщина є його батьківщиною.

«Я ніколи не готуюся до промови, коли перебуваю у серці України. А для мене, як і для кожного українця, серце України там, де живуть батьки, де поховані дідусі та бабусі. Тому я – в серці України, на Дніпропетровщині», – сказав президент.

Також він взяв участь у відкритті турніру «Найсильніша людина України - 2019», що відбувається у рамках святкування Дня міста у Дніпрі.