Жінка-трансгендер хоче буду схожою на ляльок Bratz / Фото: скріншот bratz.mgae.com

Жінка-трансгендер Джолін Доусон звернулася до хірургів з проханням вставити їй в голову два грудних імпланти та зробити сім ринопластик, щоб бути схожою на ляльку з серії Bratz.

Про це повідомляє ТСН.

Читайте такожЖурналістку із США ляснули в прямому ефірі (відео)

Відео дня

Доусон жила з ім'ям Джозеф до 19 років, поки не змінила стать. Вона згадує, що дивилася з дідусем “Рятувальники Малібу" і уявляла себе в ролі Памели Андерсон. Тоді вона зрозуміла, що народилася в чужому тілі, і вирішила змінити стать. Вона перенесла замісну гормональну терапію і близько 15 операцій. На це вона витратила 200 тисяч австралійських доларів.

Зараз зразок краси у Джолін змінився. Вона звернулася до лікарів з проханням вставити імплантати в голову і зробити мініатюрний ніс, щоб стати більш схожою на ляльку. Імпланти потрібні для того, щоб не морочитися з укладанням волосся.

Лікарі ж відзначили, що на ляльок дорівнюватися не варто. І форма носа, яку хоче досягти Доусон, є вкрай небезпечною для її здоров'я і може утруднити дихання. Імпланти ж в голові можуть призвести до смерті пацієнтки. Однак Доусон наслідки операції не лякають.