4pda.ru

Про це повідомляє Lenta.Ru з посиланням на канал NBC Los Angeles.

Морпіхи полювали за персонажами в парку Фуллертон. У якийсь момент гра раптово припинилася. В очікуванні продовження гравці звернули увагу на чоловіка, який підійшов до жінки з трьома дітьми, після чого ті втекли. Потім він підійшов до іншої матері з двома дітьми. Коли чоловіки помітили, що перехожий пристає до одного з хлопчиків на дитячому майданчику, вони вирішили діяти.

Військові погналися за чоловіком, до них приєднався ще один чоловік, який став очевидцем сцени з хлопчиком. Вони не давали йому втекти до приїзду співробітників поліції. Внаслідок правоохоронці заарештували чоловіка за підозрою в домаганнях до дітей.

Відео дня

Читайте також"Ви бачили тут дикого Пікачу?": американські поліцейські попалися на камеру під час гри Pokemon Go

Як з'ясувалося пізніше, затриманий 39-річний Джейкоб Келлс знаходиться в розшуку за численні злочини, в тому числі за замах на вбивство з застосуванням вогнепальної зброї.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що керівництво Меморіального музею голокосту в Вашингтоні заборонило відвідувачам грати в Pokemon Go на території установи.

Pokemon Go - гра з елементами доповненої реальності для гаджетів на базі Android і iOS, запущена 6 липня. Гравці переміщаються містом зі смартфонами, шукають покемонів і ловлять їх віртуальними покеболами. Спійманих персонажів можна тренувати, а потім битися з іншими гравцями.