Останнім часом вважається, що президент Росії Володимир Путін веде себе так, ніби з ним щось не те, - кричить і розмахує кулаками на очах у оточуючих, дзвонить Байдену з брудними лайками і кидає слухавку, розсилає представникам вільної російської преси порнографічні листівки, ображає журналіста Соловйова; дійшло вже до заяв, ніби-то Україну створив мертвий Ленін, при тому що всі знають, що такої країни взагалі не існує. Що ж сталося? Чи не отруїли російського царя злі американські бояри?

Хвиля всесвітнього обурення накрила підбурювачів хімічної кастрації російського президента

Звісно, що отруїли, адже саме про це й говорив міністр так званої оборони РФ Сергій Шойгу, розповідаючи про те, скільки хімічної зброї з усього світу звезли на Донбас американські приватні військові компанії (ПВК) для масового вбивства жінок, дітей і мирного Володимира Володимировича Путіна. Хвиля всесвітнього обурення накрила підбурювачів хімічної кастрації російського президента (саме так розшифровується американська абревіатура ЧВК-Chemical Vova Cаstration), спецслужби ДНР провели власне незалежне розслідування, сам ватажок Донецького дворянства пан Пушилін поставився до заяви Шойгу "з усією серйозністю", рознюхавши на Донбасі всю коксохімію, а те, що не вдалося рознюхати, пустив прямо по вені.

Відео дня

Розслідування встановило, що Україна стала "полігоном для експериментів зовнішніх гравців", які упакували смертельний порошок в маленькі пакетики, які так зручно розкидати з безпілотників над лікарнями та школами молодих республік. Ось так вийде зі школи школяр, знайде пакетик із порошком, побіжить щасливий до ополченців міняти його на банку згущеного молока для хворої матінки, отримає там замість згущеного молока по морді, задоволені ополченці рознюхають порошок усією ротою - і зі святими упокій!

Підбурювачі хімічної кастрації президента Росії крупно прорахувалися!

На щастя, розрахунок Шойгу, як завжди, виявився безпомилковим: дізнавшись про те, що їхні плани розкриті, а задуми зірвані, заокеанські змовники здали назад, вирішивши, що чорт із ними, з донецькими дітьми, їх можна вбити і більш звичним способом, наприклад, замінувавши центральну новорічну ялинку й підіславши на свято Діда Мороза з мішком для голів і бензопилою, - а ось Володимира Володимировича Путіна все-таки, звичайно, отруїли. Путін обурювався, лупив по трибуні з криками "Це їхня вина! Навіщо вони все це зробили?!", смертельно принизив незалежного журналіста Володимира Соловйова, грубо відмовивши йому в запрошенні на Вялікую прес-конференцію; через кілька днів невідомий подзвонив президенту США Байдену і "замаскував нецензурну лайку евфемізмом" (неважко здогадатися, що дзвонив Володимир Володимирович Путін, який представився вигаданим ім'ям), а російські журналісти отримали з Кремля сфоткані Пєсковим пікантні новорічні листівки, на яких, за деякими відомостями, Путін виконував заповітне бажання хлопчика Марка - любителя творчості Цоя, наочно демонструючи йому, що цой Путіна все ще живий, а підбурювачі хімічної кастрації президента Росії крупно прорахувалися!

Як пояснював заступник начальника народної міліції ДНР, заслужений уфолог Едуард Басурін, сміховинна помилка заокеанських отруйників Путіна полягала в тому, що вони вирішили використовувати проти президента Росії хімічну зброю "Ботулоксин", іншими словами, ботокс - та сама речовина, яку Володимир Володимирович уже багато років коле собі прямо в обличчя, завбачливо привчаючи організм до цієї небезпечної отрути. Таким чином, Путін знову всіх переграв - отруєння лише зробило його ще рум'янішим!

Злі язики націонал-зрадників, зрозуміло, запитають, а як же бути зі створенням України за допомогою мертвого Леніна? Адже настільки висококласний історик, як Путін, міг сказати таку ахінею тільки в ботоксному маренні. Але чи ахінея це? Чи так добре ми знаємо таємниці історії?..

Процес створення України мертвим Леніним Путін бачив на власні очі

Днями в російській пресі з'явилася зворушлива розповідь про те, як вірний пес намагався врятувати Миколу II від убивства. Коли більшовики прийшли розстрілювати царську сім'ю, французький бульдог Ортіпо гуляв неподалік будинку Іпатьєва, відчув недобре й почав сміливо гавкати. Більшовики психанули й застрелили його. Подвиг бульдога навіки залишиться в російських серцях. Але куди більший інтерес у російських істориків викликала доля кокер-спанієля Джоя цесаревича Олексія, який в цей час "зазвичай гуляв містом". Після екзекуції його взяв до себе для утіх один із учасників розстрілу царської сім'ї офіцер Михайло Летемін. Коли білі звільнили Єкатеринбург, пса забрав полковник Павло Родзянко. Разом із ним він опинився при дворі Короля Георга V. У підсумку Джоя залишили в Букінгемському палаці. Там він народив сина. Сина назвали Володимир Володимирович Путін...

Так що процес створення України мертвим Леніним Путін бачив на власні очі.

Шах і мат австрійському генштабу.

Василь Рибніков