Імбир має дуже багато вітамінів / фото ua.depositphotos.com

Імбир додає чудового смаку будь-якій їжі чи напою своїм зігріваючим і пікантним смаком. Вживання імбирної води вранці – найкращий спосіб отримати максимальну користь для здоров’я. Навіть Аюрведа говорить про лікувальні властивості вживання цього продукту, а у стародавній медицині імбир використовувався як трава для полегшення ризику різних захворювань.

Дієтолог Авні Каул розповіла Health Shots про переваги вживання імбирної води вранці. Цей продукт багатий основними поживними речовинами та вітамінами, такими як вітамін С, кальцій, залізо, мідь, цинк, марганець і хром тощо. 

По-перше, імбир покращує травлення, допомагає позбавитись здуття живота та нудоти, а також знижує рівень шкідливого холестерину в організмі, що допомагає уникнути ризику серцевих захворювань.

Відео дня

Також він має протизапальні властивості. Це сприяє полегшенню болю в суглобах, допомагає боротися з мікробами та шкідливими бактеріями, які можуть викликати запалення.

Імбир - це натуральний засіб для підвищення імунітету. Його сік відомий своєю здатністю регулювати рівень цукру в крові, сприяючи стабільній енергії протягом дня. Водночас він працює і як антиоксидант - сприяє здоров’ю клітин, потенційно знижуючи ризик хронічних захворювань.

Якщо ви хочете схуднути, то і тут вам допоможе імбир. Він покращує метаболізм, підтримуючи цілі контролю ваги. Коли ваш метаболізм функціонує належним чином, ваше тіло здатне спалювати калорії, навіть коли ви виконуєте звичайні справи.

Інші поради від дієтологів

Дещо раніше дієтолог назвала 8 найкращих овочів для зменшення жиру на животі, а також розповіла, чому взимку потрібно пити більше води.

Дієтологи назвали суперпродукт, який допоможе зробити ваше волосся більш здоровим. Правильна дієта у силах вирішити поширені проблеми з волоссям, від випадання до сухості.

Вас також можуть зацікавити новини: