Дизайнер інтерʼєру порадила, що краще не купувати додому / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Відома дизайнерка інтер’єру поділилася п’ятьма речами, які не варто купувати, якщо ви хочете заощадити гроші і зробити ваш дім більш сучасним.

Як пише видання Mirror, дизайнерка Джулі Соуза користується чималою популярністю в мережі – вона має понад два мільйони підписників. За словами гуру з дизайну інтерʼєру, помилка номер один – це купівля фоторамок. Замість того, щоб купувати глянцеві та блискучі рамки, вона радить обирати нейтральний матовий стиль.

"Якщо ви любите розміщувати таблички "Живи, смійся, люби" або "Ласкаво просимо" чи щось подібне, то для вас є погана новина. Джулі рекомендувала людям уникати "всього, що містить слова", оскільки це "не залишає нічого для уяви", – пише видання. 

Відео дня

Також дизайнерка радить уникати декору, що схожий на щось неприроднє. Зокрема, не використовуйте при оформленні інтерʼєру деревʼяні фігурки грибів тощо. 

Особливу увагу Джулі приділила подушкам. За її словами, декоративні подушки обовʼязково повинні мати блискавку на чохлах. Якщо її немає, у вас виникнуть труднощі з їх заміною чи пранням. 

Дизайнер інтер’єру також наполягла на тому, щоб люди були обережні, купуючи ковдри. Хоча пухнаста ковдра може бути одним із найзручніших варіантів, Джулі сказала, що такі речі, як правило, роблять інтерʼєр "дешевим". Замість цього вона запропонувала вибрати варіант із вираженою текстурою та "все, що в’язане".

Жінка сім років живе у власній машині: люди приголомшені її витратами

Ютуберка Хобо Але останні сім років живе у своїй машині. Вона поділилася із підписниками, скільки становлять її щомісячні витрати. 

За словами жінки, такий спосіб життя вона веде з хлопцем, і витрати часто залежать від того, куди вони подорожують. Так, за поточний місяць витрати склали приблизно 1232 долари на двох. 

Вас також можуть зацікавити новини: