У М'янмі блогер записала фітнес-відео на фоні держперевороту / скріншот з відео

Мережу стрімко підкорило відео з М'янми, на якому дівчина в масці тренується під енергійну музику, поки на задньому плані проїжджає колона силовиків. Ролик був опублікований в день, коли владу в країні захопили військові.

Читайте такожРеакція бабусі на подарунок у вигляді секс-іграшки "підірвала" мережу (відео)

Як повідомляє New York Post, фітнес-блогер Кхін Хнін Вай (Khing Hnin Wai) опублікувала трихвилинний ролик свого тренування в Facebook. При цьому дівчину не збентежила перекрита силовиками дорога і колона армійських авто у неї за спиною.

Відео швидко стало вірусним в мережі, в коментарях його називають «найсимволічнішим відео 2020 року». Багато користувачів засумнівалися в достовірності ролика, але на сторінці у дівчини є кілька інших тренувальних відео, зроблених на тій же локації. На сторінку підписані понад 30 тисяч осіб.

Що сталося в М'янмі

  • У понеділок військові М'янми заявили, що беруть владу в країні в свої руки і оголошують в країні надзвичайний стан на один рік.
  • Глава уряду, лауреат Нобелівської премії миру Аун Сан Су Чжі і низка інших керівників країни були взяті під варту в ході рейдів силовиків 1 січня.
  • Переворот був викликаний незгодою військових з парламентськими виборами, що минули в листопаді. На виборах партія, підтримана військовими, посіла 26 і 7 місць в нижній і верхній палаті парламенту відповідно.