Відшукайте качку на фото / Колаж УНІАН / фото ua.depositphotos.com, УНІАН

Вирішили відволіктися від буденних справ та "перезавантажитися"? Пропонуємо зробити це з допомогою цікавезної оптичної ілюзії з пошуку птаха.

Крім того, ви зможете перевірити свою уважність до деталей та вміння концентруватися. Готові? Подивіться уважно на фотографію, опубліковану трохи нижче.

Ви можете побачити великий виноградник у полі, відра з плодами та людей вдалині. Серед цього сховалася дика качка. Її треба знайти всього за п'ять секунд.

Відео дня
фото УНІАН

Допомогти у пошуку відповіді може одна важлива деталь - зазвичай одразу важко знайти на фото "замасковані" деталі. Тобто, качка так добре ховається саме завдяки своєму забарвленню.

Правильна відповідь:

Птаха можна знайти майже в центрі фоторафії. Ми позначили його помаранчевим колом.

фото УНІАН

Інші цікаві фотоілюзії для вас:

Раніше УНІАН публікував хитру ілюзію зі складними умовами. У ній необхідно відшукати дуже незвичайну качку лише за 7 секунд.

Також пропонуємо зимову головоломку: з вікна сфотографували пташку, однак далеко не всі можуть її побачити. Спробуйте дуже швидко знайти її.

А складна оптична ілюзія з їжачком може забрати більше часу та спантеличити більш серйозно, оскільки він дуже гарно сховався від чужих поглядів.

Вас також можуть зацікавити новини: