Як правильно злити макарони / Колаж УНІАН / Скріншот, фото ua.depositphotos.com

У мережі поділилися способом використання друшляка при готуванні макаронів, який знають далеко не всі. Він може полегшити процес зливу води з каструлі.

Лайфхаком поділився користувач TikTok під ніком tiger_lee_uk. Відео зібрало понад 700 тисяч лайків і 2243 коментарі, а більше 72 тисяч користувачів зберегли його собі. 

На початку ролика автор ставить друшляк в раковину, показуючи, як зазвичай люди використовують його: висипають макарони, даючи воді витекти. Замість цього він пропонує помістити "ситечко" на каструлю глибокою частиною вниз, а потім перевернути її. Завдяки цьому макарони не потрібно перекладати в сам друшляк. 

"Мені здається, що лайфхаки - це просто речі, які люди не знали, як правильно використовувати", - написав один з користувачів.

Інші корисні лайфхаки для кухні:

Раніше кухар показав підписникам, як можна відварити картоплю, щоб очистити її за кілька секунд. Ролик всього за кілька днів зібрав майже 2 мільйони лайків.

А працівник піцерії пояснив, для чого в коробках для піци є невелика деталь. Він також розповів підписникам, як використання цієї деталі може спростити життя працівникам офісу і великим компаніям.

Вас також можуть зацикавити новини: