Деяких великих тварин вважають такими, що підходять для родин із маленькими дітьми / колаж УНІАН з фото ua.depositphotos.com

Є породи собак, які, на думку експертів, найкраще впишуться в сім'ї з маленькими дітьми.

До малечі ніжно ставляться золотисті ретривери, пише Hepper. Ще однією з найкращих якостей цієї собаки є те, що вона мало гавкає, тому не лише не розбудять дитину, а й не дратуватимуть ваших сусідів, повідомляє petMD.

Золотистим ретриверам приписують властивість ніжно ставитися до дітей / фото УНІАН

Дуже добре ладнають з дітьми ніжні гіганти - ньюфаундленди, їх називають собаками-нянями. Вважається, що ці тварини особливо терпляче ставляться до малюків.

Відео дня
Ньюфаундлендам приписують особливу терплячість щодо дітей / фото УНІАН

Також до дітей дуже терпляче ставляться пси породи колі. За відомостями wagwalking.com, такі собаки здатні знімати стрес - тобто їхня присутність заспокоює, а ця властивість може бути доречною в молодій сім'ї.

Колі нібито здатні знімати стрес / скріншот

У центрі уваги була порода собаки, яка не підійде домосідам

ЗМІ писали, що бордер-коллі - це дуже розумні та активні пси, яких називають тваринами "без вимикача". Журналісти зазначали, що таких собак варто заводити активним людям.

Експерти радять працювати з твариною не лише у фізичному плані, а й у розумовому. Зокрема, псам можна пропонувати грати в інтерактивні ігри.

Вас також можуть зацікавити новини: