Соковита головоломка для уважних / Колаж УНІАН / фото Олексія Кравцова / УНІАН, ua.depositphotos.com

В Україні багато мальовничих місць з неймовірними видами, від яких перехоплює подих. УНІАН пропонує оптичну ілюзію, яка не лише розважить вас, а й покаже одне з таких місць.

Перед вами фотографія самотнього журавля на полі Дунайського біосферного заповідника в Одеській області. На його території представлені понад 350 видів птахів, 45 видів ссавців, 11 видів земноводних, 107 - риб та маже 2 тисячі видів комах, 40 з яких - занесені до Червоної книги України.

Перед вами стоїть просте завдання - треба знайти на фото білу качку. Ускладнює задачу те, що ви маєте впоратися лише за 9 секунд. Можете починати просто зараз!

Відео дня
фото УНІАН

Спростити пошук може "точкова" стратегія, яка передбачає збільшення разних частин фотографії. Однак це може зайняти більше часу, ніж треба для впевненої перемоги.

Відповідь на фотоілюзію:

Качка ховалася у "морі" зелені, вона позначена на фото білим колом.

фото УНІАН

Більше цікавих головоломок від УНІАН:

Перевірити свою здатність швидко помічати відмінності можна за допомогою кумедної оптичної ілюзії з зайцями на велосипедах. В цьому випадку відмінність очевидна, однак не всі можуть відшукати її у визначений час.

Також пропонуємо загадку на логіку та уважність, яка змусить вас серйозно напружити зір. Треба відшукати серед великої кількості сердець полуницю.

Вас також можуть зацікавити новини: