Фахівці зловили близько 30 неотруйних змій / фото ua.depositphotos.com

42-річна Ембер Холл з Колорадо (США), вперше купила будинок у квітні, через кілька тижнів виявила, що будинок кишить зміями. Вона переїхала туди з 13-річним сином, 11-річною донькою та двома собаками.

Як повідомляє UPI, вже через кілька тижнів один з її собак "попередив" її про кількох змій у стіні гаража. "Я скам'яніла. Я дуже боюся змій", - зізналася жінка.

Холл розповіла, що ловці змій часто відвідували будинок і зловили близько 30 неотруйних плазунів. Більшість з них мешкали в гаражі, але також деякі з них повзали по будинку.

Експерти кажуть, що під будинком, ймовірно, є лігво, де і живуть змії. Фахівці заявили, що їм доведеться зняти підлогу і зруйнувати навколо нього бетон, щоб дістатися до лігва.

"Ловець змій сказав, що зміям, яких він спіймав, було від 2 до 3 років, тому він припускає, що вони були тут довгий час, і їх набагато більше", - говорить Холл. Тепер вона збирає гроші на переїзд.

Як змія на борту літака зірвала рейс

Раніше в Малайзії рейс AirAsia з Куала-Лумпура в Тавау довелося перервати через змію на борту. Довга змія повзала прямо під верхнім світильником. Юзер, який злив у мережу ролик, повідомив про аварійну посадку літака.

Вас також можуть зацікавити новини: