Слова Зеленського стали трендом у TikTok / фото REUTERS

Фрагмент інтерв'ю президента України Володимира Зеленського журналісту BBC Стівену Сакуру задав новий тренд в українському сегменті TikTok. 

Йдеться про минулорічне інтерв'ю очільника нашої держави, коли він відповів на запитання про те, чи дійсно він хоче, щоб на виборах у США переміг Джо Байден. На що Зеленський відповів: "Який цікавий у вас вид запитання". Цей момент і став вірусним у TikTok. 

Аудіо з відповіддю президента України користувачі соцмережі наклали на різні життєві ситуації - від навчання в школі чи університеті (чому забув щоденник, чому не увімкнена камера під час дистанційки), до стосунків (коли не хочеш йти на побачення з хлопцем, який не подобається) та інших цікавих моментів, наприклад, запитання, де зустрічатимеш Новий рік.

УНІАН зібрав добірку найдотепніших роликів зі словами Зеленського "Який цікавий у вас вид запитання". Гарний настрій гарантовано!

Раніше в український сегмент надпопулярної соцмережі TikTok у тренди несподівано вирвався вірш поета Василя Стуса. Звук "терпи, терпи, терпець тебе шліфує" накладають на різні життєві ситуації, відео виходять дуже кумедними.

Вас також можуть зацікавити новини: