Мережу вразив тест, який показує: ви занадто працьовитий чи прокрастинатор / фото ua.depositphotos.com

Кожен з нас любить думати, що працює на всі 100% і завжди викладається на роботі на повну. Проте цей тест, який здатен визначити, трудоголік ви чи прокрастинатор, може видати абсолютно протилежний результат.

Як пише Mirror, цікавим тестом поділилася в TikTok Мія Їллін. За її словами, перше зображення, яке ви побачите, з вражаючою точністю показує, яким працівником ви є насправді. Дехто знаходить результати неймовірно влучними.

Отже, вам потрібно подивитися на цю ілюстрацію:

Відео дня
Що ви першим побачили на картинці: виделку чи руку? / фото @mia_yilin, TikTok

Що ви побачили першим: руку чи виделку? Якщо ваша відповідь – рука, можете сміливо називати себе хорошим працівником. 

"Якщо ви спершу побачили руку, то ви майстер самодисципліни та контролю. Коли справа доходить до управління своїм часом і роботою, ви майстерно це опанували", – пояснює Мія. Вам варто трохи розслабитися і час від часу давати собі відпочити. 

Якщо ж ви першою побачили виделку, за словами Мії, швидше за все, ви будете "найбільшим прокрастинатором".

"Якщо ви спершу побачили виделку, то ви – справжній прокрастинатор, який завжди відкладає справи на останню хвилину. Ви володієте неймовірним талантом знаходити відволікання та переконувати себе, що ви попрацюєте над завданнями пізніше", – додала авторка. Водночас вона зауважує, що якщо ви попрацюєте над собою, зможете позбавитися звички відкладати все "на потім".

Цікаві оптичні ілюзії: ви маєте це побачити

Оптична ілюзія з комахою привернула увагу багатьох користувачів. Побачити її на картиці можуть лише люди з "гострим зором". Комаху можуть швидко відшукати лише 2% людей.

Не менш популярною стала головоломка, яка ставить у глухий кут більшість дорослих. На одному зображенні різні люди бачать різну кількість блоків. 

Вас також можуть зацікавити новини: