Спробуйте впоратися зі складною оптичною загадкою вчасно / колаж УНІАН з фото ua.depositphotos.com та Alexa, Pixabay

Візуальні загадки про тварин для дітей та дорослих допоможуть покращити і уважність, і логіку, і здатність виконувати завдання за мізерну кількість часу.

Щоб "прокачати" у собі ці якості спробуйте за 7 секунд виконати ось таке завдання - розшукати на літньому зображенні їжака. Всі відразу бачать лелеку, поле і дерева вдалечині, а от знайти маленьку тварину до снаги далеко не всім. Справжній "гігант думки" точно зможе знайти їжака вчасно.

До того, як перевіряти власні сили, запам'ятайте, що не варто просто милуватися пейзажем - ваше завдання за мілісекунди "сканувати" кожен куточок оптичної загадки. Зверніть увагу й на те, що ваш зір можуть намагатися обманути. Якщо це "намотали на вус" - тоді беріться за пошуки.

Відео дня
Лелеку бачить кожен, а знайти потрібно їжака / колаж з фото УНІАН

Якщо раптом перша спроба була провальною, трохи підвищте свої шанси на перемогу під час другої спроби - просто збільште масштаб зображення.

А тепер ми покажемо вам, де був їжак. Маленька тварина знаходилася у нижній частині зображення. 

Їжак був внизу зображення праворуч / колаж з фото УНІАН

Опублікована дуже складна головоломка - яке завдання

На зображенні, де є дуже багато сов, потрібно розшукати рідкісну пташку.

Розумовим "богатирям" для розв'язання цієї оптичної загадки знадобиться лише 11 секунд. Зробимо вам підказку - звертайте увагу на деталі і тоді матимете великі шанси на перемогу.

Вас також можуть зацікавити новини: