Скотті пропонує автомобілістам двічі подумати, перш ніж занижувати підвіску свого автомобіля / колаж УНІАН, фото YouTube @scottykilmer, ua.depositphotos.com

Один із найпопулярніших автолюбителів на YouTube попередив водіїв, що модифікація може пошкодити їхню машину і піддати їх більш високому ризику нещасних випадків.

Скотті Кілмер працює механіком понад 55 років і регулярно публікує на своєму каналі YouTube відеоролики, в яких дає поради водіям, як заощадити гроші й уникнути дорогих пошкоджень, пише Daily Express.

У недавньому відео Скотті пропонує автомобілістам двічі подумати, перш ніж занижувати підвіску свого автомобіля.

Відео дня

"Сьогодні я збираюся розповісти вам, чому ви не хочете використовувати дешеві деталі підвіски на своїй машині або робити безглузді модифікації підвіски, які роблять вашу машину занадто низькою. Ви можете бачити, що вона [шина] треться об крило [бампер] тут. Коли ви перебуваєте занадто низько і натикаєтеся на лежачих поліцейських або перешкоди, речі починають падати з вашої машини, коли ви на них наїжджаєте", - порадив він.

Багатьом водіям подобається занижувати підвіску свого автомобіля, щоб надати йому більш гладкого зовнішнього вигляду, трохи підвищити продуктивність і знизити витрату палива.

Однак Скотті попередив, що встановлення на автомобіль заниженої підвіски збільшує ймовірність пошкоджень через вибоїни та "лежачих поліцейських", які можуть подряпати нижню частину автомобіля.

Пізніше у відеоролику Скотті припустив, що автомобілісти також можуть вплинути на якість водіння автомобіля, піддаючи себе та інших учасників дорожнього руху ризику потрапити в аварію.

"Зрозумійте, що ваш автомобіль був спроектований інженером для правильної їзди. [Якщо] ви зміните жорсткість пружин, поставите інший тип втулки, ви негативно вплинете на керованість і особливо на те, як машина їде. Але якщо ви наполягаєте на божевільних модифікаціях, принаймні, віднесіть його до хорошої майстерні з передньої частини та вирівнювання і вирівняйте його правильно, щоб він рухався по дорозі прямо, і це було безпечніше, ніж просто прикрутити все і їздити!", - продовжив він.

Поради Скотті Кілмера - деталі

У нещодавньому відео Скотті заявив, що автомобілістам не слід використовувати бензин або дизельне паливо, термін експлуатації яких перевищує кілька місяців.

"Сьогодні я розповім вам, чому б не заливати в машину старий бензин. Сучасний бензин являє собою суміш всіляких присадок і зазвичай містить 10 відсотків етанолу. Якщо у вас є бензин, який простояв два-три місяці, не варто його використовувати, тому що він може засмітити паливний насос, паливний фільтр і паливні форсунки. Воно того не варте!", - порадив він.

Вас також можуть зацікавити новини: