фото ua.depositphotos.com

Поєднання м'якої, повітряної начинки з хрусткою шкіркою - саме такою має бути ідеальна запечена картопля в мундирі. Одна жінка поділилася в мережі простим рецептом цієї страви, який займає значно менше часу, порівняно із запіканням у духовці.

Як пише Mirror, у TikTok жінка, прозвана "Мамою-аерогриль", продемонструвала свій спосіб приготування бездоганної картоплі в мундирі.

"Якщо хочете отримати найкращу картоплю в мундирі, спробуйте приготувати її в аерофритюрниці", - порадила вона своїм підписникам.

Відео дня

У чому полягає її метод?

Спочатку потрібно промити всю картоплю під краном, потім промокнути її насухо кухонним рушником.

Потім загорніть кожну картоплину в алюмінієву фольгу і поставте готуватися в аерофритюрницю на 30 хвилин за температури 200 градусів або доти, доки вона не стане м'якою всередині. Ви можете перевірити це, просто встромивши виделку або ніж у картоплю.

Потім просто дістаньте картоплини із фольгованої упаковки, додайте трохи олії та дрібку солі, а потім покладіть назад в аерофритюрницю на п'ять хвилин, поки вони не будуть готові.

"Тепер додайте трохи масла і будь-яку начинку за смаком", - порадила вона своїм глядачам.

Багато підписників гідно оцінили цей рецепт, назвавши його "неймовірним".

Ще один поділився своїм способом приготування: "15 хвилин у мікрохвильовці, 15 хвилин в аерофритюрниці без олії".

Раніше шеф-кухар поділився лайфхаком,як приготувати ідеально хрусткий бекон без грама олії.

Вас також можуть зацікавити новини: