Жінка розповілп, як помстилася кривднику / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Жінка сильно образилася на чоловіка і витратила 15 років на помсту. Увесь цей час вона намагалася зробити життя чоловіка нещасним – навіть переконала наречену покинути його.

Про це пише Mirror. Історією жінка на імʼя Лінда Соллі Херд поділилася у соцмережах.

"Багато років тому, коли я навчалася в коледжі, я пішла на комедійне шоу з парою друзів, і моя подруга, коли встала наприкінці, випадково вдарила своїм стільцем у хлопця позаду, через що він облився напоєм. Чоловік піднявся і назвав її тупою товстою с*кою, що взагалі не відповідало дійсності. І він не чув її вибачень та навіть плюнув на неї", – написала Лінда. 

Відео дня

Поки її подруга побігла у вбиральню, жінка накричала на чоловіка, але у відповідь почула такі ж слова, що пролунали на адресу подружки.

Розлючена жінка відшукала сторінку чоловіка на Facebook і дізналася, що він був фанатом серіалів "В усі тяжкі" та "Ходячі мерці".

"Це було ще тоді, коли шоу виходили в ефір, тож ти отримував по одному епізоду на тиждень і робив усе, щоб уникнути спойлера. Тому я шукала всі спойлери", – розповіла вона. 

Озброївшись інформацією, Лінда створила різні фейкові акаунти та почала щотижня надсилати чоловікові спойлери. Він блокував акаунти та писав гнівні пости.

"Це було так весело. Тому я робила це кілька місяців", – зізналася Лінда.

Проте наступного семестру чоловік, якому жінка оголосила "війну", з’явився в її класі. Вони ходили на політологію. Та зустріч змусила жінку задуматися про те, чому вона перестала псувати життя цьому хлопцю?

"Я справді його ненавиділа", – сказала жінка. 

На жаль для Лінди, її кривдник перестав ділитися інтересами в соціальних мережах, але одного дня вона сиділа позаду нього, коли він залишив свій ноутбук відкритим.

"Він запускає свій PowerPoint на проектор для класного проекту, і я бачу на його вкладці, прямо перед тим, як він запустився, маленьке ім’я користувача. Я не знаю, для якого веб-сайту це було, але я почала шукати в різних місцях в Інтернеті і побачив одне місце, яке він використовував. Це Reddit. Тож я помічаю його інтереси і знову пишу йому у Facebook", – пригадала вона.

Лінда зізналася, що після навчання в одному класі не думала про чоловіка вісім років. Але одного разу вона виявила, що подруга подруги заручена з цим чоловіком, і вони дуже близькі до весілля.

"Мені здавалося, що я так давно не думала про цього хлопця. Тож я шукаю його Reddit, щоб побачити, чи він досі ним користується. І на цей момент Reddit став набагато більшим. Знаєш, Reddit, тут є все", – уточнила жінка. Там вона побачила, що чоловік публікував фото своєї нареченої, тож вона вирішила розповісти про це самій дівчині. Вона надіслала їй інформацію у Facebook з одного з фейкових профілів, після чого наречена чоловіка розірвала заручини.

"Останній раз, коли я бачила її, у неї гарні діти та процвітаючий бізнес, і, здається, у неї щасливий шлюб, принаймні в соціальних мережах. І вона чудова. Я не знаю, що він робить", – додала вона.

Користувачі Лінду підтримали. Одна людина написала, що дрібʼязковість Лінди врешті-решт врятувала ту дівчину від поганого шлюбу. 

Історії помсти

Чоловік вирішив пожартувати з нареченої та вдарив її тортом по обличчю. Раніше з нею таке вже траплялося, і тоді дівчині знадобилася медична допомога, тож вона заздалегідь попередила чоловіка, що в разі подібної витівки вони розійдуться. Проте він усе ж вирішив випробувати долю у день їхнього весілля. 

Жінка зізналася, що чоловік не лише зіпсував торт за 500 доларів, але і її сукню, макіяж і взагалі найщасливіший день її життя. Вона вирішила йому помститися – покинула чоловіка просто під час весілля і вирішила пожити в друзів. Хоча родичі звинувачували її у дитячій поведінці, користувачі соцмереж жінку підтримали. Люди наголосили, що така витівка чоловіка – не просто недолугий жарт, а відверта неповага.

Вас також можуть зацікавити новини: