У Києві дозволили працювати 29 агропродовольственным ринків / фото УНІАН

Відсьогодні, 13 травня, у Києві дозволено працювати 29 агропродовольчим ринкам. Про це повідомляє прес-служба Київської міської держадміністрації.

Читайте такожООН запасається їжею через імовірний голод у світі унаслідок пандемії (відео)

«За інформацією Головного управління Держпродспоживслужби в м. Києві, виконали протиепідемічні вимоги та можуть працювати з 13 травня 29 агропродовольчих ринків», - йдеться в повідомленні.

Відео дня

Зокрема, дозволено працювати ринкам: «Феофанівський», «Деміївський», «Базар на лісовій», «Маяк», «Володимирський ринок», «Печерський ринок», «Ілліс», «Бессарабський ринок», «Лівобережний», «Дніпровський ринок», «Шлях», «Колібріс», «Одеський», «Вигурівський», «Нивки», «Турбота», «Західний», «Відрадненський», «Лук’янівський», «Фермер – Торг Плюс», «Полісся», «Виноградар», «Агроринок», «Дніпро», «Лісовий», «Дарницький ринок», «Солом'янський», «Житній ринок» та «Позняки».

Як повідомляв УНІАН, агропродовольчі ринки Києва відкривають поступово за умови виконання низки протиепідемічних вимог. Відновити роботу можуть лише офіційні продовольчі ринки. Крім того, має бути забезпечено недопущення стихійної торгівлі навколо. Також діє заборона на приготування та споживання їжі на місці продажу