У Києві дозволили працювати 19 ринкам / фото УНІАН

10 травня в Києві можуть працювати 19 агропродовольчих ринків. Про це повідомила прес-служба Київської міської держадміністрації.

Читайте такожПравила роботи відкритих майданчиків кафе і ресторанів в умовах карантину: документ

"За інформацією Головного управління Держпродспоживслужби в Києві, виконали протиепідемічні вимоги та можуть працювати 10 травня 19 агропродовольчих ринків", - йдеться в повідомленні.

Відео дня

Дозволено працювати ринкам: «Феофанівський», «Деміївський», «Базар на лісовій», «Маяк», «Володимирський ринок», «Печерський ринок», «Ілліс», «Бессарабський ринок», «Лівобережний», «Дніпровський ринок», «Шлях», «Колібріс», «Одеський», «Вигурівський», «Нивки», «Турбота», «Західний», «Відрадненський» та «Лук’янівський».

Як повідомляв УНІАН, відновити роботу можуть тільки офіційні продовольчі ринки. Крім того, має бути забезпечено недопущення стихійної торгівлі навколо. Також діє заборона на приготування і споживання їжі на продаж.

Зокрема, агропродовольчі ринки в столиці відкривають за умови виконання низки протиепідемічних вимог: забезпечити масковий режим працівників та відвідувачів, дистанційну термометрію на вході, недопуск на територію ринку осіб з ознаками ГРВІ, дистанцію у 3 м між торговими місцями та 1,5 м між відвідувачами, дезінфекцію контактних поверхонь кожні три години.