Минулого року"Укрнафта" увійшла до ТОП-4 найбільших платників податків країни / фото УНІАН

Найбільша нафтовидобувна компанія України "Укрнафта" в січні-серпні 2019 року сплатила до бюджетів усіх рівнів податків на суму 8,7 мільярда гривень, повідомила прес-служба компанії.

Читайте також"Укрнафта" у липні збільшила видобуток нафти

Як зазначили в компанії, до суми сплачених податків входять 52 мільйони гривень, які компанія сплатила в рахунок погашення простроченого податкового боргу.

Відео дня

У прес-службі нагадали, що у 2018 році "Укрнафта" в повному обсязі виконала поточні податкові зобов'язання, сплативши 16,3 мільярда гривень і посівши четверте місце серед найбільших платників податків країни.

Як повідомляв УНІАН, "Укрнафта" у 2018 році збільшила чистий прибуток в 63 рази у порівнянні з аналогічним періодом 2017 року – до 6,438 мільярда гривень.

Довідка УНІАН. "Укрнафта" – найбільша публічна нафтогазова компанія України. На її частку припадає близько 70% видобутку нафти та конденсату, а також 11% видобутку газу в Україні. "Укрнафта" є одним з найбільших гравців на роздрібному ринку нафтопродуктів України: компанії належать понад 560 АЗС по всій території країни.