Ілюстрація REUTERS

Найбільший банк України ПриватБанк" підписав угоду про партнерство з міжнародною системою грошових переказів Hazri, що дозволить клієнтам банку відправляти прямі грошові перекази до Азербайджану та одержувати перекази з цієї країни.

Читайте такожНацбанк назвавши п'ятому ятірку країн-лідерів за грошовими переказами в Україну

Як повідомила прес-служба банку, переклади Hazri доступні в доларах США або євро, а тариф на переказ становить 1% від суми. За допомогою системи можна відправити від 2 доларів США або євро.

Відео дня

За інформацією банку, система Hazri створена у 2007 році найбільшим банком Азербайджану "Капітал Банком" і призначена для здійснення міжнародних термінових грошових переказів між фізичними особами без відкриття рахунку. Hazri функціонує у більш ніж 3 500 пунктах обслуговування, розташованих в банках Азербайджану, України, Грузії та Таджикистану.

Довідка УНІАН. "ПриватБанк" (м. Дніпро) працює на ринку України з 1992 року і є найбільшим банком за обсягом активів. Банк перебуває у власності держави з грудня 2016 року. За підсумками 2018 року "ПриватБанк" отримав 11,7 мільярда гривень прибутку.