Фото УНІАН

Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook. 

Так, у бюджеті-2016 на антикорупційну прокуратуру передбачено 74 мільйони гривень, що гарантує високу зарплату і незалежність цієї структури. Також передбачено 486, 6 мільйони гривень для функціонування Національного антикорупційного бюро. Скільки ж виділяється на функціонування Національного агенства із питань запобігання корупції.

Вперше в історії України виділяється 391 мільйон гривень для фінансування парламентських політичних партій. Це зроблено для того, щоб партія не шукала собі олігархів для фінансування, а щоб народ України через держбюджет контролював ті партії, які він підтримав на виборах.

Відео дня

Читайте такожКабмін пропонує ВР ухвалити оновлений проект держбюджету з дефіцитом 3,7% ВВП і доходами 595 мільярдів гривень

Передбачається і 25, 2 мільйони гривень для фінансування апарату Національного агенства із питань виявлення, розшуку і управління активами, які отримати від корупційних та інших злочинів.

В Бюджете-2016 затраты на Антикоррупционную прокуратуру предусмотрены отдельной строкой ! Код 0901030 - 74 миллиона гр...

Posted by Антон Геращенко on Thursday, December 24, 2015