Ілюстрація REUTERS

Мешканці Землі можуть втратити в 2020 році близько 3,4 трильйона доларів доходів у зв'язку з пандемією коронавирусной інфекції COVID-19.

Читайте такожДілові очікування бізнесу в Україні впали до антирекорду

Про це повідомив голова 74-ї сесії Генеральної асамблеї Організації Об'єднаних Націй (ООН) Тіджанні Мухаммад-Банді під час онлайн-засідання "Руху неприєднання".

Відео дня

"Згідно з дослідженням Міжнародної організації праці, жителі Землі можуть втратити близько 3,4 трильйона доларів доходів у 2020 році у зв'язку з пандемією коронавірусу", - сказав він.

Також голова Генасамблеї закликав припинити військові конфлікти в світі, щоб сконцентруватися на відновленні економіки в умовах кризи.

Як повідомляв УНІАН, згідно зі звітом Міжнародної організації праці, понад 1,6 мільярда офіційно не оформлених працівників у світі можуть втратити засоби до існування у зв'язку з коронакризою.

Згідно зі звітом ООН на тему впливу пандемії коронавірусу на світову спільноту, понад 195 мільйонів працівників повної зайнятості в світі можуть втратити роботу у другому кварталі 2020 року у зв'язку з пандемією коронавірусної інфекції COVID-19 та економічною кризою.

Читайте також: