До кінця липня 2020 року користування терміналами буде безкоштовним / фото УНІАН

Державний "Ощадбанк" запропонував спеціальні умови безкоштовного еквайрингового обслуговування для нових клієнтів мікро- та малого бізнесу, які раніше не використовували в роботі POS-термінали та хочуть адаптувати свій бізнес під нові реалії.

Читайте такожУ Нацбанку розказали, як українська економіка переживає карантин (відео)

Про це повідомила прес-служба банку.

Відео дня

Повідомляється, що до 31 липня 2020 року користування терміналами буде безкоштовним, потрібно сплачувати тільки відсотки від суми операцій. Пропозиція актуальна для аптек, продуктових, господарських та зоомагазинів, які працюють під час карантину.

У прес-службі банку зазначили, що перевагами безконтактної оплати за допомогою POS-терміналів є безпека, оскільки готівкові гроші можуть переносити мікроби, бруд і віруси; зростання продажів, оскільки за статистикою понад 50% розрахунків проводяться платіжними картками; зручність – підвищується швидкість оплати, при цьому знижується обсяг готівки для інкасації.

Як повідомляв УНІАН, раніше "Ощадбанк" надав кредитні канікули першим 17 клієнтам малого та середнього бізнесу з метою підтримки підприємців і зниження фінансового навантаження на них в умовах карантину.

Довідка УНІАН. "Державний ощадний банк України" ("Ощадбанк") зареєстровано Національним банком України 31 грудня 1991 року. 100% акцій банку належать державі.