Фото УНІАН

Шевченківський районний суд міста Києва відхилив позов компанії-акціонера "Мотор Січ" щодо відводу судді Лідії Шебуняєвої у справі про накладення арешту на акції компанії.

Як передає кореспондент УНІАН, дане рішення суд прийняв на сьогоднішньому засіданні.

«У рамках нашої скарги, яка розглядається суддею Шебуняєвою, під час судового розгляду у нас виникли деякі сумніви щодо того, чи дійсно суддя буде неупереджена при розгляді справи, - сказав адвокат представників «Мотор Січ».

Відео дня

"Повторно одна і та ж суддя розглядати питання не може, оскільки у неї вже сформована думка щодо даного клопотання», - додав він.

Однак суд відмовив у відведенні Шебуняєвої, і як і раніше не викликає на слухання держоргани, причетних до арешту акцій.

За словами представників компанії "Мотор Січ", дане рішення свідчить про те, що суд як і раніше не бачить державної зацікавленості в справі виробничого підприємства і відхилив даний позов, вважаючи, що прийняте рішення не підлягає оскарженню.

Як повідомляв УНІАН, 6 серпня слідчий суддя Шевченківського районного суду міста Києва виніс ухвалу, згідно з якою було накладено арешт на прості іменні акції АТ"Мотор Січ". Вони знаходяться на рахунках у цінних паперах, відкритих у депозитарних установах.