Клієнт поскаржився на "ПриватБанк" / фото УНІАН

Ще один клієнт "ПриватБанку"поскаржився на якість надання послуг, заявивши, що його позбавили можливості користуватися однією з них.

Про це він повідомив у своєму відгуку на сайті "Мінфін". Чоловік розповів, що є клієнтом "Привату" понад 13 років, однак через погіршення якості послуг поступово почав переходити в інші банки й закривати карти "Приватбанку".

"Єдине, що тримало - це зручна функція "оплата частинами", нею і користувався (без прострочення платежів), але в один прекрасний день банк без повідомлення вирішив відключити цю функцію, залишивши кредитний ліміт в 40 тисяч (який особливо не потрібен). Просто можливість оплати частинами - нуль", - пише клієнт.

Відео дня

За його словами, звернення до служби підтримки не допомогло - там порадили звернутися безпосередньо до банку. У підсумку виявилося, що послуга "оплата частинами" заблокована через нібито наявність понад 50% прострочених кредитів за адресою прописки клієнта. Для перегляду рішення співробітники банку порадили погасити заборгованість всім, хто прописаний або проживає за проблемною адресою.

Читайте також"ПриватБанк" попередив українців про нове шахрайство під виглядом COVID-виплат

"Питання до банку: у нас в країні Радянський Союз? Колективна відповідальність? Я навіть приблизно не знаю у кого з родичів/сусідів які кредити, яке до цього маю відношення, або я зобов'язаний оплатити за когось кредит? Давайте відразу спишемо з мене чужі заборгованості з мого рахунку, підемо далі й накладемо арешт на майно за чиїсь борги (якщо вони взагалі є)", - обурився клієнт.

скріншот

Вас також можуть зацікавити інші новини: