Фото УНІАН

Державний Укргазбанк запускає спеціальний депозит "Військовий" для тих, хто зараз мужньо захищає Україну. Його можуть відкрити члени родини військових – дружина (чоловік), батьки або ж діти. Ті, хто вже є клієнтами банку, "Військовий" депозит можуть оформити за кілька хвилин – зателефонувавши до контакт-центру Укргазбанку.

Строк депозиту можна обрати на власний розсуд – від 1 місяця до 2 років. Максимальна ставка – 8,5% річних у гривні та 1,45% річних у дол. США. Проценти сплачуються в кінці строку або щомісяця – як зручніше вкладнику.

"Щодня наші військові захищають не лише свої родини, а й кожного українця, свою Батьківщину. Ми, як банк, маємо свій обов'язок перед нашими захисниками – підтримуємо їх фінансово, допомагаємо із закупівлею необхідної амуніції і зараз не лише надійно зберігаємо, а ще й примножуємо їхні кошти. Ми вирішили розробити цей депозит із думкою про майбутнє кожної родини наших мужніх воїнів, щоб після закінчення цієї жахливої війни, вони мали накопичення для фінансової впевненості у дні прийдешньому", – зазначив директор департаменту роздрібного банкінгу Укргазбанку Максим Ярославський.

Відео дня

Оформити військовий депозит можна у будь-якому відділенні УКРГАЗБАНКУ. Для економії часу та зручності, такий депозит можна відкрити онлайн. Деталі за номером цілодобового контакт-центру: 0 800 309 000 (безкоштовно з усіх телефонів).