Головна мета Bitcoin Magazine - зробити журнал найнадійнішим і важливим засобом масової інформації для всіх, хто цікавиться біткойнами / фото УНІАН

В Україні відкриється регіональний офіс одного з найавторитетніших у світі ЗМІ про біткойни - журналу Bitcoin Magazine. Нове бюро базуватиметься в Києві. Планується, що Bitcoin Magazine буде висвітлювати заходи в 11 країнах. Аудиторія журналу складе 240 мільйонів осіб, які зараз проживають в Україні, а також у країнах СНД. Видання запропонує своїм читачам широкий спектр письмових і відеоматеріалів, а також подкасти українською, російською та казахською мовами.

За словами генерального директора Bitcoin Magazine Девіда Бейлі, в той час як світові економісти зациклені на таких наддержавах, як Китай і Сполучені Штати, майбутнє грошей вирішується в таких країнах, як Сальвадор і Україна. Бейлі вважає саме Україну ідеальним стартовим майданчиком для регіональних починань видання. "Україна швидко перетворюється з регіонального лідера на світовий ринок біткойнів, і ми сподіваємося зіграти провідну роль у наданні першокласної інформації та аналізу останніх подій на цих захоплюючих ринках", - зазначив генеральний директор Bitcoin Magazine.

Читайте такожПрогноз не справдився: замість обіцяного космічного зльоту курс біткоїна пішов внизЯк розповів видавець журналу Майк Джермано, головна мета Bitcoin Magazine зробити журнал найнадійнішим і важливим засобом масової інформації для всіх, хто цікавиться біткойнами. Для цього керівництво залучає найкращих репортерів, колумністів, відеооператорів і продюсерів з усього світу, які є членами спільноти й мають безпосередній досвід в тому, як біткойн може змінити світ.

Відео дня

Київ стане третім міжнародним офісом Bitcoin Magazine у світі після Сеула і Шанхаю, де буде відкрито регіональне бюро. Також в листопаді 2021 року очікується запуск регіонального веб-сайту Bitcoin Magazine.

Нагадаємо, за даними американської аналітичної компанії Chainalysis, Україна у 2021 році посіла четверту позицію в рейтингу глобального індексу сприйняття криптоактивів. За оцінками Мінцифри орієнтовний щоденний оборот криптовалюти в Україні становить близько 1 млрд гривень, а у 2020-му році наша країна увійшла в топ-10 країн з найбільшим заробітком на Bitcoin.

Нагадаємо, 8 вересня Верховна Рада ухвалила Закон України "Про віртуальні активи", який легалізував криптовалюту в нашій країні.