false

Поки діти отримують подарунки від Діда Мороза на новорічних ранках, дорослі забирають знижки «Від Морозків»* в роботизованих аптеках. Унікальна пропозиція діє не один день, а цілих два місяці – з 1 грудня 2019 по 30 січня 2020 року. Аптеки знизили ціни на більш, ніж 200 товарів, включаючи противірусні препарати, дитяче харчування, контрацептиви, засоби гігієни та дієтичні добавки.

Акція «Від Морозків» стартувала майже місяць тому, але ви ще встигаєте придбати акційні товари зі знижками. Можете запитати у провізора, на яких товарах аптеки пропонують заощадити і скільки.

Щоб застуда не порушила плани, купіть по знижці противірусні засоби для домашньої аптечки. Якщо збираєтеся відправитися до гостей на новорічні свята, стане в пригоді дитяче харчування малечі. Щоб не забути засоби гігієни, включіть їх в список покупок, коли йдете в роботизовану аптеку. Зараз ці товари коштують дешевше до 25%.

Добре вирушати за покупками між справою, але мало хто так робить. Здається, що через довгу чергу можна запізнитися на зустріч або не вчасно повернутися з обідньої перерви. Але у «Аптека Копійка», «Аптека Шар@», «Благодія», і «Аптека АНЦ» немає довгих черг. В роботизованих аптеках швидке обслуговування, тому що товар на полицях шукає робот, а не людина, тому можете зайти за покупками в обід, після роботи та навіть за 5 хвилин до закриття торгового залу. Позбувайтеся застуди, збирайте дорожню аптечку, купуйте важливі товари про запас.

Подаруйте собі здоров'я на Новий рік, подумавши про продукти, які можуть допомогти його забезпечити. Заходьте в роботизовану аптеку до 30 січня 2020 року включно, вибирайте товари з акційного переліку, заощаджуйте до 25%.

*Інформацію про ціну на товар до і після застосування знижки, співвідношенні до попередньої ціни реалізації, асортименту, на який надаються знижки, відсоток знижки можна дізнатися у провізорів аптек. Під знижкою мається на увазі зниження звичайної ціни реалізації на акційний товар до 25%.