Акція є безстроковою і триватиме до звільнення Ситника / фото "Украина 24/7"

Біля будівлі НАБУ триває мітинг громадських активістів з вимогою невідкладної відставки директора агентства Артема Ситника.

Про це повідомляє телеграм-канал "Украина 24/7".  Як ідеться в пості каналу, акція називається "Сніданок з корупціонером".

Повідомляється, що активісти підігнали до будівлі автофуру, яку використовують як сцену. Крім того, біля входу до НАБУ за столом з екзотичними фруктами та напоями сидить активіст у масці з обличчям Ситника.

Відео дня

"Також біля входу до НАБУ за столом з екзотичними фруктами й напоями сидить активіст у масці з обличчям Ситника, що символізує елітний відпочинок директора НАБУ на мисливській базі в Сарнах з дорогим алкоголем, делікатесами та розбитими квадроциклами, який був оплачений за чужий рахунок", - йдеться у повідомленні.

За планами організаторів, акція є безстроковою і триватиме до звільнення Ситника.

Наголошується, що 13 грудня 2019 року директор НАБУ Артем Ситник програв апеляцію у Рівненському апеляційному суді щодо рішення Сарненського суду Рівненської області, який восени визнав директора Ситника винним в адміністративному порушенні під час відпочинку в Рівненській області. Після цього Ситник був офіційно внесений до реєстру корупціонерів НАЗК. Наразі в Верховній Раді України розглядається проект постанови про звільнення Артема Ситника, під яким зібрано 216 підписів народних депутатів.