REUTERS

У Москві готуються до відкриття кафе під назвою "ЛНР" і "ДНР". Вони з'являться на Луганській і Донецькій вулицях, на півдні Москви. Відповідні товарні знаки «ЛНР Ми з Луганської» і «ДНР Ми з Донецької» реєструються за класами 43 (закусочні, послуги барів) і (послуги клубів з організації зустрічей), пишуть "Известия".

Читайте такожРосія збирається оскаржити санкції Заходу у СОТЯк повідомив Анатолій Аронов, президент «Першої патентної компанії», що бере участь у проекті в якості консультанта з питань маркетингу, передбачається, що це будуть своєрідні клуби, де можна буде обговорити ситуацію на сході України.

Просування нових місць планується здійснювати через соціальні мережі. Так само планується провести конкурс на логотип кафе.

Відео дня

Читайте такожРосійські міністри готові віддати гроші пенсіонерів друзям Путіна, що потрапили під санкції Запускає проект учасник бойових дій на боці сепаратистів, який вирішив зберегти анонімність. Кафе будуть працювати за краудфандинговою системою.

Читайте такожОщадбанк Росії вже в повній мірі відчув вплив санкцій ЗаходуІгор Березін, партнер консалтингової компанії Semperia M&S, дивиться на почин скептично. Він нагадав, що після заборони на куріння в громадських місцях прибутковість в ресторанному бізнесі значно впала. "Закривається багато кафе і ресторанів, в цій ситуації складно уявити, що новий проект зможе вистрілити, - зазначив Березін. Тим більш, на його думку, незвичайне позиціонування навряд чи допоможе залучити аудиторію.