EssayEdge – допомога зі вступними творами до американських ВНЗ

Американський сервіс EssayEdge надає послуги із професійного редагування текстів і консалтингу. Це якісна допомога абітурієнтам у вступі до коледжів й університетів США. Компанія застосовує індивідуальний підхід, швидко працює над усіма проєктами, має об’єктивні розцінки на послуги.

Особливості й переваги EssayEdge

Насамперед, треба відмітити великий досвід компанії, заснованої в 1997 році. За цей час було удосконалено механізм роботи, всі її етапи. Головні переваги сервісу:

Відео дня

·        В команді працюють досвідчені редактори, багато з яких вчилися чи викладають у відомих американських ВНЗ. В списку значаться Гарвард, Стенфорд, Єльський університет та інші.

·        Спеціалісти знаються на вимогах американських ВНЗ до вступних та студентських творів й редагують їх відповідним чином.

·        Звертатися за послугами сервісу можуть абітурієнти й учні різних напрямків. На сайті розміщені розділи за напрямками (IT, наука, математика, освіта, журналістика, медицина, закон).

·        Сервіс надає послуги абітурієнтам, студентам і випускникам ВНЗ. Редактори також працюють із клієнтами, які здобувають ступінь MBA.

·        Важлива перевага компанії – консалтинг, який проводиться при покупці пакету Premier.

Додатково на сайті представлений корисний блог, в якому можна знайти поради щодо написання твору так, аби він відповідав вимогам американських ВНЗ і виділявся серед інших. Також публікуються актуальні новини щодо вступу і навчання в США.

Типи послуг

Насамперед, клієнт має визначитися з обсягом роботи над його творами. Він має розуміти, що спеціалісти сервісу не писатимуть есе за нього, а редагуватимуть і надаватимуть поради. В одному пакеті послуг передбачено консалтинг, до нього ми повернемося. Отже, відповідно до потреб і обсягу роботи можна обрати один із таких планів:

1.     Proofreading (Коректування). Передбачає читання і виправлення одного тексту, який повертається разом із замітками й порадами.

2.     Standard (Стандарт). Більш розширений пакет послуг, згідно з яким клієнт отримує відредагований текст із розширеними коментарями й критиками. Додатковою є послуга повторного редагування твору.

3.     All In One (Все в одному). Оптимальний варіант для редагування трьох і більше творів (для одночасної подачі документів до декількох ВНЗ). Вдосконалені есе повертаються із критикою і коментарями, можливе повторне їхнє вичитування.

4.     Premier (Прем’єр). Саме в цьому пакеті послуг врахований консалтинг ще на етапі створення теми і структури твору. Клієнт отримає дві телефонні розмови з редактором, поради для написання текстів. Далі відбудеться повне редагування, текст супроводжуватимуть коментарі.

Як скористатися сервісом?

Для цього треба відвідати сайт компанії https://www.essayedge.com/law-essay-editing/ й зареєструватися. Це необхідно для вибору й оплати послуг, спілкування з працівниками сервісу. Після цього слід обрати комплекс послуг. Можна також вибрати редактора, який працюватиме над текстами. Для цього треба перейти до розділу із командою сервісу, або відвідати тематичну сторінку (за напрямками закон, медицина і т.д.) і там обрати фахівця.

Робота над твором починається після оплати послуг і надсилання тексту. Послуги з пакетів Proofreading та Standard займають 24-48 годин, для All In One треба до 7 днів, Premier займає 14 діб. Це об’єктивні терміни для відповідних обсягів роботи, адже редактори компанії EssayEdge працюють над тим, щоб текст був не просто грамотним і змістовним, а й відповідав вимогам конкретних американських ВНЗ. Це оптимальне рішення для громадян США й іноземців, які прагнуть вступити до коледжу чи університету.