фото newsradio.com.ua

Вертикаль Державної фіскальної служби складається зі "своїх людей" на ключових постах, які зацікавлені в "зливі" боротьби з тіньовими ринками.

Про це пише у Фейсбуці народний депутат "Слуги народу" Андрій Холодов, інформує Цензор.НІ.

"З публікацій в пресі стало відомо, що хтось Андрій Гмирін – колишній заступник начальника БЕП міста Києва і співробітник Міндоходів за часів Януковича – фактично управляє ключовими підрозділами центрального апарату ДФС і низкою регіональних офісів через Володимира Ткаченка – начальника ГУ по боротьбі з фінансовими злочинами", - стверджує Холодов.

Відео дня

За його словами, ключові пости в ДФС займають люди, наближені до Ткаченка, а саме:

  • Віталій Ясинський - начальник Головного управління внутрішньої безпеки ДФС.
  • Віталій Беспятчук - в.о. заступника начальника ГУ ДФС у Києві.
  • Ярош - перший заступник Ткаченко в Головному управлінні по боротьбі з фінансовими злочинами.
  • Вадим Шубін - в.о. начальника ГУ ДФС Києва.
  • Любомир Лоневський - в.о. начальника ГУ ДФС у Львові.
  • Володимир Костенко - радник Мельника. Він теж, до речі, до 2014 року працював у Міндоходів.
  • Сергій Копиця - в.о. начальника ГУ ДФС у Київській області.
  • Максим Резніченко - начальник Офісу великих платників податків ДФС.

"У 2013 році нинішній голова ДФС Вадим Мельник працював разом з Андрієм Гмиріним в Міндоходів і зборів, яке очолював Олександр Клименко - втікач. ... Ось так сьогодні створена вертикаль в ДФС зі "своїх людей" на ключових постах. Як стверджують ЗМІ, таким чином Гмирін повністю контролює Мельника", - пише Холодов.

Також, за його даними, саме в інтересах Ткаченка і Гмиріна Мельник почав реорганізацію ДФС, адже хаос під час змін дозволяє звільняти частину людей і призначати на їх місця свої кадри.

"Пишуть, що головна мета всього цього – пролізти будь-яким способом в структуру БЕБ. Тепер стає зрозумілим, чому ДФС не показує жодних результатів у боротьбі з тіньовими ринками. Їм усім просто вигідно максимально затягувати і зливати справи", - додав Холодов.