Фото " Метінвест"

Міжнародна вертикально інтегрована гірничо-металургійна група "Метінвест" здобула перемогу в конкурсі Міжнародного інституту з управління ризиками та безпекою праці (IIRSM) в категорії "Програма змін року".

Як передає кореспондент УНІАН, відповідна онлайн церемонія фіналу конкурсу та оголошення переможців відбулася 8 жовтня.

Читайте такожМетінвест запустив "сталеву" версію відомого на весь світ челенджу з передачею предметів

Відео дня

Після оголошення переможця в категорії "Програма змін року" менеджер з інновацій та проектів "Метінвесту" Павло Окара висловив подяку всім учасникам конкурсу і фіналістам за високий рівень представлених програм і стандартів промислової безпеки, лідерство і наполегливість у досягненні головної мети – здоров'я і безпека співробітників на підприємствах.

"Від імені всієї команди «Метінвесту» хочу подякувати всім учасникам конкурсу, всім фіналістам. Дуже дякую міжнародному інституту за цю можливість представити й поділитися своїм досвідом і у відповідь дізнатися та отримати новий. Дякую ще раз з України", - сказав Окара.

Також участь у конкурсі взяли: Multiplex Middle East, PepsiCo, Quinn Industrial Holdings, TJ Transport, Healthcare rm та інші.

Як повідомлялося раніше, "Метінвест" увійшов до трійки фіналістів конкурсу Міжнародного інституту з управління ризиками та безпекою праці (IIRSM). Компанія представила дорожню карту з охорони праці та промислової безпеки та перші результати її впровадження у 2019, що дозволило опинитися серед найкращих в категорії «Програма змін року».

Довідка УНІАН. Група "Метінвест" - міжнародна вертикально інтегрована гірничо-металургійна група компаній, яка є найбільшим в Україні та одним з найбільших в СНД виробником залізорудної сировини й сталі.