PUMA — технологічність в деталях

PUMA – це німецький спортивний бренд, заснований в 1948 році. За свою багатолітню історію, виробник став одним з найвідоміших та найуспішніших брендів у світі спорту та моди. В цій статті ми розповімо про найкращі фірмові розробки, які вже протягом понад 70 років втілюють зручність, безпеку та підвищену продуктивність у фірмовій продукції.

  • NETFIT — унікальна технологія шнурків, що дозволяє налаштувати щільність посадки кросівок. За допомогою спеціальних отворів, які розташовані по всій поверхні верхньої частини взуття, шнурки можна перекручувати та пропускати через ці отвори, створюючи ідеальну фіксацію.
  • IGNITE — інноваційна підошва, яка забезпечує високу поверхневу площу контакту та надає оптимальну амортизацію зі збільшенням віддачі енергії.
  • RGY гарантує м'який та амортизуючий ефект для підошви, що дозволяє зменшити навантаження на суглоби та м'язи під час бігу або ходьби.
  • evoKNIT використовується в створенні верху брендових кросівок. Вона надає максимальну еластичність, що дозволяє взуттю пристосовуватися до форми та рухів вашої ноги.
  • ADAPT використовується для створення футбольних бутс, які можуть автоматично адаптовуватися під ваші потреби. За допомогою мікроелектроніки та сенсорів, бутси можуть незначно змінювати розмір задля максимального комфорту та підтримки під час гри.
  • PWRFRAME також застосовується в футбольних моделях та покликана виконувати підтримку та стійкість при здійсненні різних рухів на полі. Технологія складається з підсилювальних пластин, розташованих по всій поверхні.
  • SPEEDFRAME по своїй суті така ж сама технологія, як і попередня, тільки застосовується в баскетбольних моделях для комфортного перебування на корті. 

В цілому продукти бренду завжди були в центрі уваги науково-дослідних розробок та інновацій. Сама компанія продовжує вдосконалювати свої вироби, щоб гарантувати найвищий рівень комфорту та захисту для любителів спорту. Кожна інновація є результатом прагнення створити щось особливе та по-справжньому зручне, а також підвищити якість життя та досягнення спортсменів у різних куточках планети.

PUMA — технологічність в деталях

Незалежно від того, чи ви є професійним спортсменом, або просто любителем активного відпочинку, в асортименті Пума є щось цікаве та відповідне для кожного. Широкий асортимент брендових товарів, які поєднують в собі стиль, якість та функціональність, ви можете знайти на сторінках інтернет-магазину MD-Fashion.

Відео дня
PUMA — технологічність в деталях

Тут ви будете впевненими в тому, що кожен виріб відповідатиме вашим потребам та очікуванням, адже високоякісна продукція PUMA завжди буде на передовій у світі sport-fashion. Обирайте перевірених виробників та надійні магазини, переходьте на сайт MD-Fashion вже зараз та отримайте найкращий досвід онлайн-шопінгу. Приємних покупок та стильних обново у гардеробі!