Визначено керівників управлінь Держінспекції з містобудування / фото dfsm.com

У результаті проведених співбесід уповноваженим представником внесено подання на тимчасові призначення з підписанням контрактів про проходження державної служби на період карантину та до дня визначення переможця конкурсу на вакантні посади керівників міжрегіональних управлінь.

У Держінспекції стверджують, що всі вісім кандидатур мають великий досвід роботи в будівництві, а також адмініструванні.

Не зайве нагадати також, що Кабмін створив Держінспекцію з містобудування 13 березня 2020 року замість скандально відомої ДАБІ (Державної архітектурно-будівельної інспекції). У травні нинішнього року ДІМ отримала право виконувати свої повноваження.

Відео дня

Отже, на вакантну посаду Західного міжрегіонального Головного управління представлений Дядюсь М.М., Південного міжрегіонального управління – Возчиков В. Д., Південно-Західного міжрегіонального управління Романішин А. Р., Південно-Східного – Бем С. М., Північно-Східного – Пузир А. і., Східного – Нілов А. Г., Центрального Міжрегіонального головного управління – Прохоров С. В, Центрально – Західного управління – Вінер М.В.

Після подання, з документами всіх кандидатів, які пройшли співбесіду, працювали в управлінні персоналом ДІМ України. Тепер вони відправлені у відповідні держоргани для проходження спеціальної перевірки, яку проходять всі, хто претендує на посади з особливими повноваженнями та корупційним ризиком (проводяться такі перевірки з 2015 року).

false

Під документом з кандидатурами нових керівників міжрегіональних управлінь стоїть підпис голови ДІМ України Юрія Васильченка.